Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je huidige functie en bij je werkgever? Wil je daar hulp bij of wil je als werkgever je medewerker een traject aanbieden waarbij hij/zij zichzelf verder ontwikkelt en focus krijgt op de werkzaamheden/zaken waar die persoon energie van krijgt?

Zijn er twijfels over je functie, je studie of je loopbaanvervolg? Of wordt je functie boventallig en wordt er gereorganiseerd binnen het bedrijf waar je werkt? Neem contact met me op en samen gaan we aan de slag met jouw loopbaanvragen. Ook als deze nog niet helemaal duidelijk geformuleerd zijn, maken we daar eerst werk van.

Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? Dat zijn de basisvragen waarmee wij aan de slag gaan. Door middel van (biografische) opdrachten, online vragenlijsten en andere mooie tools, gaan we dit in kaart brengen. Je gaat zelf actief aan de slag, waardoor je een duidelijker beeld krijgt over jezelf, wat je kunt en waar je naartoe wilt. Een van de tools die ik daarbij kan inzetten is DISC (Q4 profiles); deze beschrijft iemand zijn gewoontes en gedragsvoorkeuren (communicatiestijl) aan de hand van vier kleuren & 16 basisstijlen. Dit is een prachtig instrument om hierover in gesprek te gaan en in te zoomen op iemand zijn wensen en behoeftes.

Tijdens een vrijblijvend (kosteloos) intakegesprek gaan we het hebben over jouw huidige situatie, je opleiding(en), werkervaring en keuzes daarin tot nu toe. Samen komen we in dit intakegesprek tot de basisvraag van jouw loopbaantraject.