Wie is Ber(rie)&HR?

Ruim 15 jaar ben ik werkzaam in HR, met name binnen het MKB. De laatste jaren van mijn dienstverband heb ik een afdeling HR opgebouwd en als HR manager leiding gegeven aan een afdeling (HR administratie & recruitment). In deze functies merkte ik dat het voeren van (lastige) gesprekken, het adviseren & begeleiden van management/leidinggevenden en het coachen van medewerkers in ontwikkeltrajecten, mij het meeste energie gaf.

Met Ber&HR ben ik in 2021 als zelfstandige aan de slag gegaan om bedrijven & medewerkers hiermee te ondersteunen en daarnaast ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen op het gebied van Loopbaancoaching, als extern vertrouwenspersoon en doe ik regelmatig verschillende trainingen en cursussen om mijn vakkennis up to date te houden. Ik help graag organisaties met projecten of op interim basis en ondersteun graag individuen bij het maken van (andere) keuzes voor hun eigen ontwikkeling. Werkgeluk is dan ook een thema waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Naast mijn werk, heb ik drie kinderen samen met mijn partner en sinds een paar jaar hebben we er ook een (corona)hond bij. Met mijn gezin, familie en vrienden zoek ik graag gezelligheid op en ondernemen we vanalles. Daarnaast tennis & squash ik regelmatig en schilder (of teken) ik af en toe een portret. Als ik tijd (over) heb, fiets ik met dementerende ouderen op een duofiets als vrijwilliger bij een verzorgingshuis.